SERVISI

FoNet je razvio multimedijalnu agencijsku produkciju vesti i svakodnevno priprema i distribuira TONSKI, PISANI, FOTO i TV SERVIS za potrebe elektronskih i pisanih medija.

 

ON-LINE TONSKI SERVIS FoNeta: svakodnevno obuhvata 10-15 fono i radijskih izveštaja svojih novinara i dopisnika o najvažnijim događajima u zemlji, regionu i svetu. Ovaj digitalizovani tonski servis preuzima se u elektronskom MP3 formatu preko Internet prezentacije FoNeta www.fonet.rs.

 

ON-LINE DNEVNI (PISANI) SERVIS FoNeta: svakodnevno obuhvata 100-120 najvažnijih vesti, izveštaja, izjava i intervjua, o glavnim događajima u zemlji, regionu i svetu. Servis se u elektronskom TXT formatu emituje preko Internet prezentacije FoNeta www.fonet.rs ili elektronskom poštom na adresu korisnika.

 

ON-LINE DNEVNI FOTO SERVIS FoNeta: svakodnevno najmanje 100 kolor fotografija o najvažnijim dogaajima u zemlji, regionu i svetu, iz sopstvene foto-produkcije i Svetskog servisa Asosijeted presa. Ova digitalna foto-produkcija preuzima se u elektronskom JPEG formatu preko Internet prezentacije FoNeta www.fonet.rs.

 

ON-LINE TV SERVIS FoNeta - obuhvata najmanje 10 TV klipova svakodnevno, sa izjavama ili intervjuima najvažnijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni, kao i TV zapise najvažnijih događaja u zemlji. Ova digitalna tv-produkcija preuzima se u elektronskom MPEG2 formatu preko Internet prezentacije FoNeta www.fonet.rs.

 

ON-LINE FOTO ARHIVA FoNeta: posredstvom multimedijalne Internet prezentacije FoNeta www.fonet.rs, svi zainteresovani domaći i inostrani mediji, vladine i nevladine organizacije i međunarodne institucije, mogu pretraživati po više kriterijuma (datum, oblast, događaj, ličnosti) Foto arhivu FoNeta i direktno poručivati pojedinačne fotografije.

 

Razvojem ON-LINE multimedijalnog sistema, FoNet je u mogućnosti da korisnicima ponudi SPECIJALIZOVANE PISANE, TONSKE, FOTO I TV SERVISE, koji se takođe preuzimaju posredstvom agencijske Internet prezentacije www.fonet.rs i dostupni su samo pretplatnicima.